Back to All Events

Testauksen johtaminen

• Huone Länsisatamankatu 16 (map)

OHJELMA

Jakso lisää työkalupakkiin taidon tunnistaa ja käsitellä toisten ajatusvirheitä testauksesta. Lisäksi opimme käytännön testaustyön kautta tunnistamaan prosessin ratkaisevat vaiheet ja muovaamaan niistä omaan ympäristöömme sopivan työkalun.

Jaksolla matkustamme asiantuntemuksen ytimeen. Johtajuuden ja vaikuttamisen taitoihin.

Päivä 1: Läpimurron komponentit

09:30 Aamiainen

10:00 Mallintamisen taito ja sen heuristiikat

12:30 Lounas

13:00 Valmentaminen ja läpimurron voimavarat

17:30 Päivällinen

18:00 Vaikuttamisen harjoitukset

Päivä 2: Läpimurron käsikirjoitus

07:30 Aamujooga & Aamiainen

09:00 Läpimurto edellyttää käsikirjoitusta…

12:00 Välipala

13:00 …ja sinä olet ohjaaja

15:00 Myöhäinen lounas

16:00 Kotimatka

Miksi osallistua?

1. Opit johtajuutta, jolla sinä ja kollegasi pääsette täysimääräisesti toteuttamaan asiantuntemustanne.

2. Opit miten työ ja sen tulokset otetaan hallintaan. Työnteosta saattaa tulla jopa hetkittäin hauskaa, sillä opit karsimaan epäolennaisia työvaiheita ja perustelemaan kantasi.

3. Opit tarjoilemaan työsi tulokset niin, että se ei kaiu kuuroille korville. Läpimurrot tottelevat toimintaa, eivät tietämistä. Työsi arvo seuraa siitä, että tuloksista tulee toimenpiteitä.

4. Opit virittämään yhteistyötä uudelle tasolle. Asiantuntemuksessa yhteistyö on tehokkuutta tärkeämpi tekijä. Opit, miten testauksen tärkeimmät teemat voidaan monistaa eteenpäin teidän talossa.

5. On muuten hyvin mahdollista, että tämän kurssin käytyäsi vielä jälkipolvetkin muistelevat suorituksiasi henkeään haukkoen.”