TESTAUKSEN ESITAISTELIJaT 2020

Tietoa valmennuksesta

Tämä valmennusohjelma kouluttaa testaajalle tai managerille valmiudet kasvaa todelliseksi testauksen esitaistelijaksi. Guruksi, jonka vaikutuksesta tulevaisuuden onnistuminen on paitsi helpompaa, myös todennäköisempää.

Ohjelma koostuu kolmesta koulutusjaksosta. Lähikoulutusten lisäksi ohjelmaan kuuluu henkilökohtainen sessio Proven coaching tiimistä valitun sparraajan kanssa, minkä tahansa ammatillisen tai henkilökohtaisen haasteen äärellä.

Kurssille osallistuva saa itselleen törkeästi ammatillista etua ja lisäksi hän oppii taitoja tartuttaa oivallukset ympäristöönsä. Siis asiakkaisiin, esimiehiin ja kollegoihin. Investointi muuttuu kannattavaksi jo siinä vaiheessa, kun näillä taidoilla terästetty testaaja auttaa löytämään kaksi tuotannon vaarantavaa bugia enemmän.

Valmennuksen hinta

Koko valmennusohjelman hinta on 3400€ (+alv)/osallistuja.

Miksi osallistua valmennukseen?

  • Nopean ohjelmistotestauksen menetelmäkirjasto

  • Taito käsitellä ulkopuolisten ajatusvirheitä testauksesta

  • Työtaitoja tuottavat oivallukset johtajuudesta ja johtamisesta

  • Menetymisessä välttämättömiä välineitä vaikuttamisesta

  • Toimintaformaatin, jonka avulla vaikeista muutoksista loikataan läpimurtoihin.

 

Features Overview

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Quisque congue porttitor ullamcorper. Integer tempus, elit in laoreet posuere, lectus neque blandit dui, et placerat urna diam mattis orci. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Aliquam bibendum, turpis eu mattis iaculis, ex lorem mollis sem, ut sollicitudin risus orci quis tellus.

 
 

VALMENNUSOSA 1

1. valmennuskokonaisuus: Nopea ohjelmistotestaus, testaajan työtaidot

1.11.-2.11.2018

Nopea ohjelmistotestaus -jakso virittää työn tekemisen taidot seuraavalle vuosikymmenelle, jotta sinä ja tiimisi saisitte laittaa osaamisenne peliin täysimääräisesti. Jakso lisää työkalupakkiin joukon välttämättömiä menetelmiä nopean ja tuloksiin tähtäävän testauksen rakentamiseen. Lisäksi opit karsimaan epäolennaisia työvaiheita ja myymään ideasi kollegoille, esimiehille ja asiakkaille.

Jaksolla käärimme hihat ja iskemme kiinni ihan oikeisiin testaustöihin, sillä vain harjoitus tekee mestarin!

 

valmennusosa 2

2. valmennuskokonaisuus: Testaaja 3.0, johtajuus ja mestaruus

4.2.-5.2.2019

Jakso lisää työkalupakkiin taidon tunnistaa ja käsitellä toisten ajatusvirheitä testauksesta. Lisäksi opimme käytännön testaustyön kautta tunnistamaan prosessin ratkaisevat vaiheet ja muovaamaan niistä omaan ympäristöömme sopivan työkalun.

Jaksolla matkustamme asiantuntemuksen ytimeen. Johtajuuden javaikuttamisen taitoihin. HUOM! Älä sekoita johtajuutta johtamiseen tai managerointiin. Se on paljon muutakin 😉

 

Valmennusosa 3

3. valmennuskokonaisuus: Läpimurtojen mekaniikka

1.4.-2.4.2019 @ Hahkialan Kartano Fazerin Tila, Hämeenlinna

Läpimurrot eivät koskaan tottele tietämistä. Tietäminen on edellytys alkuun pääsemiselle, mutta todelliset läpimurrot seuraavat tekemistä ja tunnelmaa.

Jaksolla opimme läpimurtojen salatun kaavan. Muutos on metrin päässä silloinkin, kun se tuntuu mahdottomalta. Tämän jakson jälkeen me paitsi osaamme, myös pystymme onnistamaan kohti upeampi tuloksia.