NOPEA OHJELMISTOTESTAUS

Tämä kurssi ei ole sinulle, jos tiedät jo miten testaus hoidetaan silloinkin, kun aikaa on liian ohuesti.

Tämä koskee sinua vain, jos sinä ja tiimisi tuskailette puutteellisen taustatiedon varassa ja aivan liian ohuilla resursseilla!

Kurssilla opit menetelmän, jonka synnyttämät tulokset saavat asiakkaat, esimiehet ja kollegat haukkomaan henkeään. Niin nopeita tuloksia on luvassa.

Valmennuksen hinta

Tämä koulutus on Proven järjestämä ja pidetään Helsingissä.

Kurssin mitta on kaksi päivää ja

hinta on 1550 eur sisältäen alvin.

Testaus on turha kuluerä

Usein ajatellaan, miten ohjelmistotestaus on turha kuluerä, joka vie aikaa ja tuottaa laihoja tuloksia.. Näin onkin, kun testausta tehdään perinteisin oppikirjamenetelmin. Samat lainalaisuudet pätevät testaukseen aina vesiputouksesta Scrumiin. Perinteinen ajattelu haaskaa vähät resurssit epäolennaisen työn äärellä. Tällä kurssilla murtaudutaan irti vanhoista ajatusmalleista, jotta upeammat tulokset saavat mahdollisuuden.

Kurssilaiset kertovat

"Voisiko mistään jäädä huonoa fiilistä, jos kurssin vetäjä on noin motivoitunut ja asiansa osaava. Positiivinen asenne ja mielentilahan voi pelkästään vain tarttua "oppilaisiinkin". Kiitos!" - Testausasiantuntija, Veikkaus

"Sain puhtia ja uutta intoa omiin tehtäviini sekä vastauksia kysymyksiin, joita olen miettinyt jo pidemmän aikaa. Lisäksi löysin uusia tapoja ja ehdotuksia, miten voin parantaa tasoani työni parissa." - Testaaja, Samlink

"Osallistujia oli juuri sopiva määrä ja mukaan sattui vielä aktiivinen ja mukava porukka. Koulutusjärjestelyt oli myös huippuluokkaa; erittäin viihtyisä miljöö, mahtavan hyvät tarjoilut.." - Testaus coach, Solita

harmaa_3.jpg

MIKSI ihmeessä tulisin?!

1. Opit sanomaan EI ja perustelemaan vastauksesi. Epäolennaisten työvaiheiden karsiminen tehostaa testausta ja tekee työnteosta hauskaa.

2. Opit aivan uusia tapoja testaustyön tekemisestä. Kun kehittäjäsi saavat nopeaa palautetta ja pääsevät korjaamaan virheet heti kättelyssä, tuote valmistuu nopeammin.

3. Opit raportoimaan testauksesta niin, että äitisikin ymmärtää. Testaajan tulee olla aina valmis antamaan raportti, sillä se on testaajan paras käyntikortti.

4. Dokumentointi on uskomattoman tylsää. Siksi siinäkin kannattaa keskittyä olennaiseen. Opit mitä ja miten testauksesta kannattaa oikeasti dokumentoida.

5. Opit käsittelemään vastaväitteitä sekä kehittäjiltä, että johtajilta. Sinä olet testauksen asiantuntija ja tiedät parhaiten miten homma hoidetaan.

TESTAUKSEN TODELLINEN TEHTÄVÄ

Testauksen tehtävä on parantaa asioita toisten ihmisten kautta. Ohjelmiston ja arkkitehtuurin vaarantavat virheet on löydettävä silloin, kun niiden korjaaminen on nopeinta ja edullisinta. Kurssilla opit uuden tavan tehokkaan ja tuloskeskeisen testauksen rakentamiseen. Opit karsimaan epäolennaiset työvaiheet ja vielä myymään ajatuksesi pomolle. Tulokset eivät tottele tietämistä, ne tottelevat tekemistä. Siksi käärimme kurssilla hihat ja alamme oikeasti testaamaan!

harmaa_3.jpg
1495025219321-2.jpeg

KOULUTTAJA - ANTTI NIITTYVIITA

Antti Niityviidan työ on tehdä testaajista guruja. Liiketoiminnan suojelijoita, jotka osaavat tehdä ohjelmistokehityksestä kannattavampaa. Kukaan ei halua ostaa paskaa softaa, joten testaajan tehtävä on löytää liiketoimintaa vaarantavat virheet silloin, kun niiden korjaaminen on nopeinta ja edullisinta! Hyvin hoidettu ohjelmistotestaus tarkoittaa enemmän hilloa alariville ja samalla laadukkaampia lopputuloksia asiakkaille. Testaukseen Antti suhtautuu intohimoisesti. Ehkä juuri siksi mies valittiin myös vuoden testaajaksi vuonna 2012 ja hän käy puhumassa testaustapahtumissa säännöllisesti.

Seuraavat koulutukset